Reklam

Kuba PLATINUM 150 Teknik Özellikleri Ve Resimleri

Kuba PLATINUM 150 Teknik Özellikleri Ve Resimleri
Özellikler 150 cc tek silindirli, 4 zamanlı ile 7.500 rpm'de 12.10 hp ile maksimum güç sunar. Güçlü motor kapasitesi ile Platinum her yönüyle mükemmel bir motosiklet.



AR-GE Aşaması Platinıum profesyonel testlerden geçerek başarıya ulaşmıştır. Motorlar her bir test cihazında 400 saatin üzerinde test edilmiştir. 20.000 km'nin üzerinde yol testi yapılmıştır. Uygulanan bütün teknik detaylar motosiklet sanayisinin en yüksek standartları baz alınarak yapılmıştır.
Güçlü
İyi bir depar, az yakıt tüketimi CRS alt motoru daha güçlü kılan yenilikçi teknolojilerden biridir. Krankın kendi içindeki blansör sistemi ile motosikletin titreşmini alırken güç aktarımının zincirli olmasının verdiği bir avantaj olan sürüş keyfini yaşayacaksınız.






Tarz


Güvenilir konforlu kullanımlı ve çekici bir görünüme sahip olan Platinum, dünya stili teknolojisi ile sürüş keyfi ve ergonomik özellikleriyle alanında öncü bir motosiklettir
Şık Görünüm
Benzersiz, şık kilometre saati Platinum'a kusursuz görünüm kazandırmaktadır.
Platinum'un benzersiz yapısıyla duruş stilinin birleştiği çizgidir.
Verimlilik

17 litrelik yakıt tankı kapasitesi sizi daha uzun bir yolculuğa özendirir. Aerodinamik yakıt tankı organik çizgileri vurgular ve Platinum'u daha dinamik ve şık gösterir.
Sağlamlık


Yeni tasarlanmış şasesi titreşimi en aza indirerek seyahatinizin daha kusursuz geçmesini sağlar.


Sessiz
Egzost sistemi en iyi perfomansı daha geniş bir sessizlik kapasitesiyle sağlar.
Yararlılık
Yaşayacak çok şeyiniz varsa? Platinum sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Çift fonksiyonlu arka korkuluk taşıma ve park etme için dizayn edilmiştir.
Modern Etkileyici modern tasarımıyla Platinum'a ayrı bir çizgi katmıştır.

Paylas:

Abone Ol Yayınları Kaçırma!


0 yorum:

Yorum Gönder