Reklam

KUBA FİLİNTA 200 CG Hakkında Detayli Bilği Ve Resimleri

KUBA FİLİNTA 200 CG Hakkında Detayli Bilği Ve Resimleri

149cc silindiriyle 11.2 HP güç sunan Filinta 200 modeli motosiklet sürücüsünün tutkularını ve arzularını tam anlamıyla karşılayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.
En Yakışıklı Klasik
Filinta 200 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümüyle sizlere yepyeni bir klasik serüveni yaşatmaya hazırız.
200cc motor gücüne çıkabilen Filinta 200 alt motorunda 200'lik silindire uyumlu kartel, motorun depar süratini üst seviyeye çıkaran stronklu krank, motora güç sağlayan stronklu piston gibi bir çok üst seviye donanımsal özellikler bulunmaktadır.
Sınıfının diğer modellerine göre sürüm veren özel şanzıman ve motor süratine katkı sağlayan özel dişliler ile Filinta 200 modelinin cazibesine karşı koyamayacaksınız...



Kusursuz Güç ve Performans, Göz Alıcı Tasarım!
Kusursuz performansla yetinmeyip motorun en üst düzey donanım özelliklerine sahip olmasını isteyen motor tutkunlarının tüm isteklerine cevap veren Filinta 200, egzoz konusunda
Ortaya koyduğu kontrol gücüyle sizi şaşırtacak ve bi o kadar rahat hissettirecek bu egzoz modeliyle yola çıktığınız her an güvende ve rahat olmanın mutluluğunu yaşarsınız.
72 tel jantı, yuvarlak farı ve kendine özel kilometre göstergesi ile klasik motosiklet anlayışına modern dokunuşlar gerçekleştiren Filinta 200 ile motosiklet yolculuğunuz hiç bitmesin isteyeceksiniz.
AR-GE
Klasik Seri Motosikletlerimizde başlıca şasi özellikleri
» Tüm kaynaklar robot teknolojisiyle yapılmaktadır. » Boğaz borusu tamamen dikişsizdir. Motor bağlantısı boru değil dökümdür. Titreşimi almaktadır. » Ana saclar 1.75 mm değil 2.50 mm dir. Gövde dayanıklılığı en üst düzeydedir. » Civata yerleri robotlar tarafından açılmaktadır. Kaynak izi oluşmamaktadır. Şasi daha sağlam ve dayanıklı olmaktadır. » Jant bağlantı boruları 1.75 mm değil 2.5 mm dir. Eksen kayması önlenmektedir. » Hava filtresi bağlantısı 4 parça değil tek parçadır. Bölgeden gereksiz ses gelmemektedir. » Boya robot tarafından yapılıp 30mt fırın 280 derecede ısıda işlenmektedir.

Paylas:

Abone Ol Yayınları Kaçırma!


0 yorum:

Yorum Gönder