Reklam

KUBA ATV ELAND 200-T Teknik Özellikleri Ve Resimleri.

KUBA ATV ELAND 200-T Teknik Özellikleri Ve Resimleri.

Daha önce ATV kullanma deneyiminiz olmadıysa ELAND 200-T sizin için en iyi seçenek. Basit kullanım, engebeli yollarda rahat ve yeni keşifler için ideal bir ATV dir.
Macera severlerin vazgeçilmezi haline gelen ELAND 200-T kullanım pratikliği, dayanıklılığı ve kolay bakımıyla çok farklı. Sadece 158 kg olan ELAND 200-T kullanım avantajı sağladığı gibi taşıma kolaylığıda sağlıyor. Güçlü ve geniş çamurluklar sizi çamur ve pislikten korurken, ön ve arka taşıyıcılar her türlü yükünüzü taşımak için ELAND 200-T 'yi elverişli hale getirir.
Sorunsuz 197cc dört zamanlı motoru çalıştırın ve otomatik şanzımanı sayesinde gaza basın maceraya başlayın.

197cc yağ soğutmalı motor
ELAND 200-T'nin motor gücü boyutlarının çok ötesindedir. 4 zamanlı, tek silindirli motoru ve güçlü torku ile altından kalkamayacağı iş yoktur. Sağlam ve kıvrak yapısıyla ELAND 200-T yüksek hızlarda bile harika bir sürüş hissi verir. Aks dengeleyicisi sayesinde ELAND'ın motor tittreşimi azalır ve yumuşak bir sürüş sağlar.
Vites Kutusu
ELAND 200-T'nin en büyük avantajı sağladığı sürüş kolaylığı. CVT Şanzıman, vites değiştirmenin zorluklarını ortadan kaldırırak sürüşü bir zevke dönüştürür. En büyük artılarından biri sahip olduğu geri vitesiyle manevra kabiliyeti üst düzeylerdedir.
LCD Gösterge
LCD veri göstergesi, doğru kullanım değerlerini göstermektedir. Diğer ekran göstergeleri arasında süre, toplam kilometre, kilometre sayacı, yakıt durumu ve şanzıman modu bulunmaktadır. ÖTV ve KDV Dahil Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 7196 TL

Paylas:

Abone Ol Yayınları Kaçırma!


1 yorum: