Reklam

Kuba BLACK CAT 150 Cross Teknik Özellikler Ve Resimler

Motorun kalbi olan alt motor teknolojisi Black Cat için gerek tüm özellikleri en üst düzeyde karşılamaktadır.

Modele sağladığı yüksek performans ve son derece kararlı çalışma sistemi ile önemli bir yer teşkil eden Black Cat alt motoru, diğer donanımlarla birlikte büyük bir güven oluştururken kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatmaktadı
Tasarım
Black Cat modeli sürüş zevkinizi en üst seviyelere çıkarabilecek donanıma sahiptir.


Donanımsal açıdan sahip olduğu kilometre saati, üst düzey amortisör, çelik jantlar ve ışıklandırma sistemi ie kendinizi güvende hissetmenizi sağlarken aynı zamanda farklı olmak isteyenler için özel hazırlanmış tasarımıyla da farklı olduğunuzu her zaman her yerde hissettirir.
Bir Egzozdan Daha Ötesi
Görsel ve donanımsal özellikleriyle hem kullanıcısını hem de görenleri adete kendine hayran bırakan Black Cat modeli üzerinde barındırdığı egzozun özellikleriyle de oldukça iddialı bir model olmayı başarıyor.
Gelişen teknolojiyle beraber sahip olması gerek tüm performans özelliklerine sahip olan ve performansıyla parmak ısırtacak kadar mükemmeliyetçi bu egzoz, bir parçası olduğu Black Cat i muhteşemliğe taşıyan en önemli parçalardan biri olmayı kolaylıkla başarabiliyor.
MOTOR
Hacmi 149cc Motor Tipi 4 Zamanlı SOHC Silindir Tek Silindir Maksimum Güç 11.2 Hp (8.1 kw) 7000rpm Yakıt Sistemi Karbüratör Ateşleme C.D.I. Ateşleme Soğutma Hava Soğutmalı
GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Standart Ön Fren Hidrolik Disk Arka Fren Hidrolik Disk
SÜSPANSİYON
Ön Çift Teleskopik Çatal Arka Helezonik Yay Çift Amortisör Ön Lastik 90/90-19 Arka Lastik 110/90-17
BOYUTLAR Uzunluk 1970 mm. Yükseklik 1175 mm. Genişlik 760 mm. Dingil Mesafesi 1330 mm. Boş Ağırlık 112 kg.

Paylas:

Abone Ol Yayınları Kaçırma!


0 yorum:

Yorum Gönder