Reklam

Kuba AJAX 150 Teknik Özellikleri Ve Resimleri

Kuba AJAX 150 - Teknik Özellikleri Ve Resimleri


Ürün Tanımı
2015 yılının en gözde modelleri arasında yer alacak olan AJAX 150; yenilikçi tasarımsal çizgileri, hissedilir şekilde sağlam duruşu ve üstün performansı ile touring severlerin yeni gözdesi almaya en büyük aday. AJAX 150 ile yenilikçi performansı yaşamaya hazır olun.
Gelişmiş alt motor ve mühendislik teknolojisiyle AJAX 150 performansıyla ruhunuza hitap ederken, tasarımıyla da tüm dikkatleri üzerine çeker. Motor gücü ve yenilenmiş dizaynı ile farkı hissetmenizi sağlar.
AJAX 150 ile sürüş keyfinden haz alın ve yolculuğunuzu gideceğiniz yere kadar heyecanlı hale getirin. Çok amaçlı kullanıma uygun olan AJAX 150 hayalinizdeki yolculuklara eşlik eder ve konforlu yolculuğun tadına varmanıza imkan sunar.
Kelimelerle anlatılması ve emsalleriyle kıyaslanması zor olan AJAX 150 yeni tasarımıyla yolların tek hakimi olmaya aday.
Performans
AJAX 150, 149 cc
motoru ve yüksek teknolojiye sahip aktarım sistemi sayesinde sürüş ihtiyaçlarınıza ve istekerinize daha hızlı yanıt verir. 4 Zamanlı 11.28 Hp gücüyle sürüş konforunu en üst düzeyde tutuyor.
MOTOR Hacmi 149.4 cc Motor Tipi 4 Zamanlı, 2 valf Silindir Tek Silindir Maksimum Güç 11.28 Hp Yakıt Sistemi Karbüratör Ateşleme C.D.I. Ateşleme Soğutma Hava Soğutmalı

Paylas:

Abone Ol Yayınları Kaçırma!


0 yorum:

Yorum Gönder